Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Αφόρητη η κατάσταση κουνουπιών στην Περιφέρεια ΑΜΘ


"Ζητείστε συγνώμη δημόσια από τους πολίτες! Καλύτερη η σιωπή από τις φθηνές δικαιολογίες", τονίζει η Περιφερειακή Αναγέννηση, η αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ και προσθέτει:
"Στην περιφέρειά μας, όλοι οι   συμπολίτες μας, βιώνουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση από τη  λαίλαπα τσιμπημάτων εκατομμυρίων κουνουπιών, που έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Την ώρα που πολλοί  οδηγούνται σε ιατρεία, φαρμακεία ακόμη και νοσοκομεία, που παντού δέχονται ολομέτωπη επίθεση, υπολειτουργούν, που κινδυνεύει η  δημόσια υγεία, πού υποβαθμίζεται όση ποιότητα ζωής απέμεινε, που χτυπιέται από την έντονη όχληση τους όσο εισόδημα εισόδημα απέμεινε στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κ. Γιαννακίδης σύρθηκε  σε δηλώσεις κατευνασμού της οργής των πολιτών για να μας πει ότι φταίει  ο καιρός! Δεν μας είπε ποιός έφταιγε πέρυσι, όταν και πάλι απότυχαν παταγωδώς,   για την σύμβαση καταπολέμησης που δεν υπογράφηκε ακόμη! Για όλα φταίει  ο καιρός  ή εσείς κ. Γιαννακίδη;"
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Παυλίδης σημείωσε: "Υποφέρει όλη η κοινωνία  της ΠΑΜΘ από την μάστιγα των κουνουπιών..Καλύτερη η σιωπή για τον Περιφερειάρχη από τις ρηχές δικαιολογίες. Η καθυστέρηση πολλών μηνών μας έφερε ως εδώ. Το ίδιο είχαμε βιώσει και πέρυσι. Οφείλει, να ζητήσει συγγνώμη δημοσίως από τους πολίτες που υποφέρουν, να δηλώσει  την ανικανότητα τους ,αντί να δείχνει  όψιμα  ότι συμπάσχει , κατά την γνωστή τακτική. .Επιβεβαιώνουν την ανικανότητα τους να διοικήσουν, να κάνουν τα αυτονόητα, να ξοδέψουν ακόμη τα χρήματα που υπάρχουν (1.250.000 €) για την καταπολέμηση των κουνουπιών από πέρυσι!!! Δεν είναι μόνο στα κουνούπια η κατρακύλα, είναι παντού. Αντί για δικαιολογίες κάποιοι έπρεπε να παραιτηθούν!"
Τέλος αξίζει να υπογραμμιστεί ότι επί Νομαρχίας κ. Παυλίδη στην Ξάνθη εφαρμοζόταν με επιτυχία πρόγραμμα από το Νομαρχιακό Κέντρο Καταπολέμησης Κουνουπιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου