Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Εκδήλωση για σπουδές και επάγγελμα που θα διαλέξουν τα παιδιά μας


Εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού διοργανώνει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΘΡΑΚΗΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΕΛΙΣΣΩ (πρώην ΞΕΝΙΑ) με προσκεκλημένο ομιλητή τον υποψήφιο Διδάκτορα Α.Π.Θ. και Συγγραφέα της σειράς οδηγών Σπουδών ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ 2012, κ. Κωνσταντίνο Κότιο.
Σε αυτήν την εκδήλωση θα ενημερωθούν οι μαθητές των τάξεων του Λυκείου και οι γονείς τους για όλα τα στοιχεία που αφορούν στην εισαγωγή στα Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι. αλλά και γενικότερα τις σπουδές και τα επαγγέλματα. Ο σύμβουλος σταδιοδρομίας θα αναφερθεί σε πλήθος θεμάτων και θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με την Επιλογή Κατεύθυνσης, Επιστημονικού Πεδίου και 6ου μαθήματος επιλογής, με τις Σχολές και τα Επαγγέλματα που σχετίζονται με το κάθε τμήμα, καθώς επίσης και τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές. Παράλληλα, θα αναλύσει τα Ειδικά Δεδομένα που αφορούν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις όπως οι ειδικές κατηγορίες, έξυπνες πληροφορίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, τα Επαγγελματικά Δικαιώματα των αποφοίτων, τις κατηγορίες των αθλητών κ.ά.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν επίσης από υπεύθυνο Προγράμματος Σπουδών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας οι ευκαιρίες για σπουδές στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου