Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Παζάρι χωρίς μέτρημα...

Κάθε φορά που είναι να γίνει μια εκδήλωση δε σκέφτομαι πόσοι θα έρθουν, αλλά αυτοί που θα έρθουν να χαρούν. Το παζάρι που διοργανώνεται το ερχόμενο Σάββατο (βλέπε σχετικά δημοσιεύματα στο ιστολόγιο μας) ήταν μια ιδέα της συνεργάτιδας μου της Σουζάνας και κατάφερε να μου μεταδώσει τον ενθουσιασμό της. Και παρόλες τις προβλέψεις ότι μπορεί να είμαστε μόνο οι δυο μας δεν στεναχωριέμαι, γιατί γίνεται προς Δόξαν Θεού και όφελος των ανθρώπων. Αυτά τα δύο ταυτόχρονα. Γιατί όσα συγκεντρωθούν σίγουρα θα πιάσουν τόπο!
Δεν είναι υψηλός ο πήχης. Ο Θεός πάντοτε βρίσκει τρόπους να μας εκπλήσσει! Ευχαριστώ πολύ όλες και όλους και σας καλώ να έρθετε και ας μη πάρετε ή να μη δώσετε τίποτα. Απλώς να κοιταχτούμε στα μάτια, να ανταλλάξουμε μια κουβέντα, να χαμογελάσουμε, να πούμε τον πόνο μας, να αγκαλιαστούμε, να νιώσουμε άνθρωποι, σε μια εποχή που φοβάται ο καθένας ακόμη και τη σκιά του…

Στα παζάρια αυτό δε γίνεται; Ένα μεγάλο ψηφιδωτό από διαφορετικούς ανθρώπους που μπορούν να συνθέσουν ένα όμορφο δημιούργημα. Καλή αντάμωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου