Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Οι θησαυροί μας είναι στους ανθρώπους που αγαπάμε!

Χριστός ετέχθη! Χρόνια Πολλά και Άγια! Πέρασαν και τα φετινά Χριστούγεννα. Και έχουμε μπροστά μας την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα. Φέτος οι γιορτές είχαν αυτήν την ηρεμία που ήθελα για αυτή τη μεγάλη γιορτή. Δόξα τω Θεώ! Βρεθήκαμε με αγαπημένους ανθρώπους που αποτελούν οικογένεια μας. Όπως διάβασα στη βιβλιογραφία για την εργασία με θέμα το γενεαλογικό δέντρο ο ορισμός της οικογένειας είναι αυτοί που μοιράζονται οικιακές υπηρεσίες. Και αυτό σημαίνει πως δεν είναι ανάγκη να έχουμε δεσμούς αίματος μαζί τους. Ναι μοιραζόμαστε μαζί και υλικά και πνευματικά αγαθά.
Ο Θεός μου έχει χαρίσει μια μεγάλη οικογένεια λοιπόν και Τον ευχαριστώ. Οι φίλοι μας είναι η οικογένεια που επιλέξαμε και μας επέλεξε. Όταν είμαι μαζί τους ξεκουράζομαι, αναπαύομαι. Δεν στεναχωριέμαι για το τι θα πω και αν θα παρεξηγηθώ. Χωρίς τύπους, χωρίς δεύτερες σκέψεις, με χαμόγελα και με μνήμες που κολλάνε σαν τατουάζ στην καρδιά. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα αυτό να το νιώθεις και είναι μια έκπληξη που κάθε χρόνο προστίθενται νέοι φίλοι στη ζωή μας. Ακόμη και άνθρωποι που δεν τους ξέραμε πριν. Απλώς είμαστε ανοιχτοί στο να τους δεχθούμε στο σπίτι μας και αυτοί στο δικό τους και κυρίως στις καρδιές μας.

Να ανταμώνουμε συνέχεια και για πολλά Χριστούγεννα ακόμη. Να αυξανόμαστε και να μην μετράμε απουσίες. Γιατί η ζωή είναι ωραία όταν μοιράζεται. Οι θησαυροί μας είναι εκεί που είναι η καρδιά μας. Στους ανθρώπους που αγαπάμε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου